Pixel-Mixek támogatása

Egyik szponzoráltunk, a Pixel-Mixek projekt célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a menhelyen élő kutyákra, akik szinte esélytelenek a gazdisodás szempontjából. A 2016-os csapatba olyan kutyákat válogattak be, akik érthetetlen módon bent ragadtak a menhelyen, többségük több, mint…
790 Ft
(622 Ft + 27% ÁFA) / db
Egyik szponzoráltunk, a Pixel-Mixek projekt célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a menhelyen élő kutyákra, akik szinte esélytelenek a gazdisodás szempontjából. A 2016-os csapatba olyan kutyákat válogattak be, akik érthetetlen módon bent ragadtak a menhelyen, többségük több, mint 1 éve gazdi kereső, holott alapszinten képzettek, jól szocializáltak. A tíz kutyus legtöbbjéből ideális családi kutya, vagy sportkutya lehetne, már csak szerető Gazdikra lenne szükség, akik mellett tovább bontogathatnák szárnyaikat.
Ismerd meg őket: http://pixelmixek2016.blogspot.com

A Blöki Butik is a kezdeményezés mellé állt, és többek között azzal is szeretnénk segíteni a kutyáknak, hogy -amíg a menhelyen vannak- havonta egyszer ingyenesen szállítjuk ki a vásárlóink által felajánlott nagylelkű adományokat.
A támogatás egyszerűbbé tételéhez hoztuk létre webshopunkban ezt a "terméket", amely körülbelül 1 kg minőségi táp jelképes ára. Megvásárlásával a legkényelmesebb módon, otthonról indított utalással támogathatod a Pixel-Mixek kutyákat és mi ingyenesen kijuttatjuk a menhelyre a számukra legideálisabb Josera eleséget.
Több "Pixel Mixek támogatása" termék vásárlásakor értelemszerűen nő a felajánlás értéke.
A támogatóknak 5% kedvezményt biztosítunk a webshopban leadott következő megrendelésükből és -hozzájárulásuk esetén- nevüket havonta közzé tesszük a Facebook oldalunkon.
Ha te leszel az egyik szerencsés Pixel-Mix-Gazdi, további ajándékok és kedvezmények várnak rád a Blöki Butiknál!

Szállítás

Személyes átvétel


Debrecen északi részén lehetőség van a termékek személyes átvételére - ilyenkor nincs szállítási költség. Személyes átvétel választása esetén 1 hétig rakjuk félre a rendeléseket. e-mail: blokibutik@gmail.com

Postai kézbesítés


Szállítás a Magyar Postán keresztül. Kizárólag előre utalás esetén választható szállítási mód! A postaköltség pontos összege súlyfüggő, a rendelés lezárásakor a rendszer automatikusan kiszámítja. 19 kg feletti árut csak több csomagban tudunk küldeni. Az utalási adatokat a visszaigazoló e-mailben adjuk meg.

Szállítási díj: Súlytól függ

Debrecen 10 km-es körzetében


Debrecen 10 km-es vonzáskörzetében a kiszállítás 6.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES!

Szállítási díj: Ingyenes

Debrecen-Józsára


Összeghatártól függetlenül ingyenes kiszállítás.

Szállítási díj: Ingyenes
Foxpost csomagautomata

Foxpost


Csomagautomatából csomagautomatába! Sajnos nem lehetséges minden terjedelmű árucikk ilyen formában történő küldése, ezért utalás előtt várja meg a visszaigazoló e-mailt. Kéjük, a megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban feltüntetni a kívánt átvételi helyet!

Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek